Ontwerp

Je droomt van een nieuwe keuken of je wilt een verdieping gaan verbouwen. Je gaat een restaurant beginnen of je hebt behoefte aan een thuis-werk-plek. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we welke stappen gewenst zijn. 

1 – Idee en Wens

Wil je graag interieur advies of een compleet interieur ontwerp? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en meten direct de ruimte op.

2 – Tekening en Ontwerp

Wij maken een 2D en 3D plattegrond van de ruimte en plaatsen alle gewenste elementen op schaal in de tekening. Vanuit hier maken wij de zijaanzichten en dwarsdoorsneden, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de ruimte.

3 – Kleuren en Materialen

In een moodboard brengen we de kleuren en materialen in beeld. Wij maken een meubelplan en verlichtingsplan met een lijst van meubels en armaturen en in de tekening geven we de aansluitingen weer. De kleuren, materialen, meubels en verlichting worden toegepast in de 3D visualisatie van het project. We zetten letterlijk het licht voor je aan en laten je het effect zien per armatuur.

4 – Totaalplan

In deze fase komen alle elementen samen in een definitief 3D ontwerp. We maken een real-time render van het definitieve plan, waarbij de kleuren en materialen levensecht lijken. We leveren een definitieve productlijst met kosten aan van de gewenste onderdelen.

5 – Realisatie en Begeleiding

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de realisatie van je project of wil je volledig ontzorgd worden? Wij werken samen met getalenteerde ontwerpers, projectmanagers en bouwers. Wij nemen je zoveel mogelijk uit handen, maar blijven je betrekken bij elke beslissing.