Studio Dousi

Studio Dousi ontwikkelt originele totaalconcepten voor Hospitality, Retail, Workspace and Residential.
Heb jij behoefte aan frisse ideeën, optimalisatie en creativiteit? Wij leveren totaalconcepten van ontwerp tot realisatie. Met onze 3D visualisaties en 3D animaties brengen wij een interieur echt tot leven. Met onze materialisatie en projectmanagement vaardigheden, weten wij jouw project in goede banen te leiden. In onze projecten staat duurzaamheid voorop. Wij werken met zoveel mogelijk circulaire materialen.

Achtergrond

“Mijn kracht als interieurontwerper is dat ik de wensen van gebruikers goed in kaart kan brengen op basis van persoonlijke gesprekken, om deze vervolgens te vertalen in originele en pakkende ontwerpen”

Mignon Dousi is de oprichter en eigenaar van Studio Dousi. Zij werkte ruim 18 jaar als Online Marketeer voor diverse bedrijven en bureaus. Van vastgoed tot retail, van projectmanagement tot art direction. Met de oprichting van Studio Dousi worden passie en ervaring gebundeld. Mignon is gecertificeerd SketchUp tekenaar en bedreven in real time renders met Enscape.

Studio Dousi en Bureau BB vullen elkaar goed aan. Wij kregen veel energie van de samenwerking en zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Studio Dousi heeft mij goed geholpen in het nemen van beslissingen. Zij geven voldoende keuzemogelijkheden en hakken op het juiste moment de knoop door.

Mignon is een prettige sparringpartner. Zij weet een ruimte niet alleen tot leven te wekken, maar denkt ook na over de technische aspecten. Met haar uitgebreide kennis van materialen en technieken weet zij een project in goede banen te leiden.